Lahden Polkupyörähuolto Oy

 

Lahden Polkupyörähuolto on vuodesta 1980 asti toiminut perheyritys, joka tarjoaa Lahden laajimman polkupyörävalikoiman, varaosat, lisävarusteet sekä asiantuntevat ja ripeät huollot. KontaktiVerkon panostuksena palvelutarjontaa laajennettiin liikkuvalla polkupyörähuolto-mallilla. Tällä ainutlaatuisella huoltomuodolla asiakkaat voivat tilata huollon luokseen ja Polkupyörähuolto voi kiertää tapahtumissa vieden palvelun sinne missä sitä tarvitaan. Nyt auto, joka toimii liikkuvana mainoksena kuvien ja yhteystietojen kera on myös tienpäällä enemmän, ihmisten nähtävissä.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut

Kirsi Vuollet toimii ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittajana ja sparrasi Lahden Polkupyörähuoltoa liiketoiminnan kehittämisessä. Mietittiin miten asiakaskuntaa saataisiin laajennettua ja tuloksena yhdessä Polkupyörähuollon toimitusjohtaja Timo Heikkisen kanssa kehittyi idea, joka ei vain houkuttele asiakkaita vierailemaan luonaan vaan menee sinne missä asiakas palvelua tarvitsee. 

Lahden Polkupyörähuolto rantautuikin kesän aikana erilaisiin pyöräilytapahtumiin huoltoautonsa kanssa. – Myös Lahden torilla olemme kesän mittaan viisi-kuusi kertaa, jolloin ihmiset voivat huoltotoimien ohella kokeilla myös sähköpyörällä ajoa.

Uutuutena Lahden Polkupyörähuollossa on myös se, että pyörien pienet korjaukset ja huollot onnistuvat vaikkapa asiakkaan omassa pihassa. -Huoltoautomme tulee asiakkaiden luokse, teemme mitä tarvitaan ja auton kyydissä onnistuu tarvittaessa myös pyörien kuljetukset näppärästi.

Lue lisää ja vieraile Lahden Polkupyörähuollon verkkosivuilta, jonne pääset tästä.