KontaktiVerkon tarina

KontaktiVerkko syntyi maaliskuussa vuonna 2008, kun ideaa verkostoitumisesta ja kontaktoinnista kehiteltiin Ladecissa, entiseltä nimeltään Lahden Tiedepuiston yrityshautomossa. Ajatuksena oli hyödyntää alati kasvavia verkostoja ja kykyä saattaa ihmiset ja yritykset yhteen. Luontevinta yritykselle on löytää asiakkaille uusia kumppaneita, verkostoja sekä uusia asiakkaita.

Kuten nimi jo paljastaa, on KontaktiVerkolla paljon kokemusta verkostoitumisesta sekä myynnistä. Ydinosaamiseemme kuuluu myynti, markkinointi, tuote- ja palvelukehitys, sekä taito yhdistää asioita, ihmisiä ja yrityksiä liiketoiminnan hyötyjen maksimoimiseksi.

Yhteistyöhön lähdettäessä asiakkaalla usein on jokin ongelma: ensimmäinen vaihe onkin ongelman ratkaisu ja ideointi. Selvitämme yrityksen kehittämistarpeet kokonaisvaltaisesti ja määrittelemme aikataulut, tarvittavat resurssit, sekä eri tukimahdollisuudet. Joskus ongelmiin ratkaisu voi löytyä jo pelkästään kyseenalaistamalla ulkopuolisen asiantuntijan toimesta, sekä neuvonnalla, sparrauksella ja ideoiden jalostuksella. Kehitämme yritysten liiketoimintaa arkailemattomalla asenteella ja osaamisella: toimimme yritysten ja kehittämisyhtiöiden monipuolisena ja asiantuntevana lisäresurssina.

KontaktiVerkko toimii myös ELY:n Yritysten Kehittämispalveluiden palveluntuottajana. Se on tarkoitettu pk-yrityksille, sekä se soveltuu myös toiminimiyrityksille. Toimimme ELY:n konsultointituotteiden asiantuntijana Markkinoinnissa ja asiakkuuksissa sekä Innovaatioiden kaupallistamisessa.